Nieuwe cursus: succesvol ondernemen met je culturele missie (inschrijvingen gesloten)

Let op: inschrijven is niet meer mogelijk

Ben jij ondernemer in de culturele of creatieve sector en wil je in 2024 meer opdrachten binnenhalen, nieuwe klanten (uit andere sectoren) aanspreken en meer inkomsten genereren? Dan is deze cursus iets voor jou!

De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten op 6 maart (online), 26 maart (live) en 16 april (online).

Wij geloven dat impact maken en zakelijk succesvol zijn prima samen kunnen gaan. Sterker nog: als je zakelijk succesvol bent kun je meer impact maken en blijf je je werk langer leuk vinden. 

Daarom biedt Art-up in samenwerking met financieel strateeg en ondernemer Peter Fechter dit voorjaar een cursus aan, speciaal voor ondernemers in de culturele en creatieve sector die al enige tijd bezig zijn, maar nog stappen willen zetten om de zakelijke kant van hun organisatie te versterken.

In deze cursus ontwikkel je onder begeleiding van Peter Fecther (financial, duurzaam ondernemer en oprichter van RS Finance) en Jon Heemsbergen (zakelijk strateeg en oprichter van Art-up) tijdens drie sessies een sterke zakelijke propositie voor jouw organisatie. Daarbij kijken we naar je aanbod, prijsstelling, verdienvermogen en marketing/positionering.

Afhankelijk van jouw instapniveau maken we een aanpak op maat. We helpen je om concrete doelen te stellen en een plan van aanpak uit te werken, zodat je de boer op kan om meer en beter betaald werk binnen te halen.


Dus wil jij van 2024 een zakelijk succesvol jaar maken? Schrijf je nu in! Aanmelden tot vrijdag 1 maart kan via dit formulier.

Na inschrijving zullen wij contact met je opnemen voor een korte intake om te kijken of er een match is tussen jouw vraagstuk en de inhoud van de cursus.


Praktische informatie

  • De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten:

    • Een online startbijeenkomst op woensdag 6 maart van 10.00u tot 12.00u

    • Een trainingsdag op dinsdag 26 maart van 10.00u tot 17.00u (+ aansluitende borrel bij Tolhuistuin)

    • Een online terugkommoment op dinsdag 16 april van 10.00u tot 12.00u

  • Trainers: Peter Fechter (RS Finance) en Jon Heemsbergen (Art-up)

  • Locatie trainingsdag: A Lab in Amsterdam, ruimte Kaleidoscope

  • Kosten deelname: €500,- inclusief koffie/thee, lunch en borrel op de trainingsdag

  • Het is mogelijk om via Werktuig PPO een bijdrage aan te vragen van 33% van deelname kosten. Voor ondernemers uit Amsterdam is er zelfs een vergoeding van 50% mogelijk.

  • Inschrijven kan tot vrijdag 1 maart door aan te melden via dit formulier. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang!


Benieuwd wat Art-up nog meer voor jou kan betekenen? Neem vooral contact met ons op. Het team van Art-up bestaat uit ervaren trainers en adviseurs die graag met je mee denken.

Over Peter Fechters
Peter is partner bij RS Finance en 5voor1 en betrokken bij meerdere cultuurprojecten. Met zijn ruime kennis en ervaring omtrent (financiële) bedrijfsplanning, verdienmodellen en fiscaliteit, financieringsinstrumenten, administratie en het inrichten van efficiënte rapportages is hij een waardevolle sparringpartner bij het opstellen van jouw zakelijke propositie.

Over Jon Heemsbergen
Met scherpe analyses, creatieve oplossingen en een bak aan praktijkervaring is Jon de aangewezen persoon om jou te helpen je vraag scherp te krijgen en een nieuwe strategie te ontwikkelen. Hij heeft twintig jaar ervaring als adviseur, ondernemer, zakelijk leider en marketeer en kan dus met veel verschillende onderwerpen uit de voeten.

Heb je een vraag aan Jon? Mail naar jon@art-up.nl